You are not logged in.

Announcement

 Téléchargez la dernière version stable de GLPI      -     Et vous, que pouvez vous faire pour le projet GLPI ? :  Contribuer
 Download last stable version of GLPI                      -     What can you do for GLPI ? :  Contribute

#1 2018-08-17 08:04:24

glpi.al
Guest
Registered: 2012-10-16
Posts: 73

Bug in Appliances Plugin

HI, I found a strange thing in the Appliances plugin.
If to an appliance item I associate multiple computer, in the appliances list I can see all the associated computers.
If to this item I add another type, i.e. software, the computers disappear from the list and only the software remains.
In the single appliance item I continue to display all the associated items.

Best Regards.

Offline

#2 2018-09-04 13:40:32

yllen
GLPI-DEV
From: Sillery (51)
Registered: 2008-01-14
Posts: 14,405

Re: Bug in Appliances Plugin

Which version of Appliance?
Which version of GLPI?


CentOS 6.5 - CentOS 7
PHP 5.6 - PHP 7 - MySQL 5.6  + APC + oOPcache
GLPI from 0.72 to dev version
Certifiée ITIL (ITV2F, ITILF, ITILOSA)

Offline

#3 2018-09-05 09:52:08

glpi.al
Guest
Registered: 2012-10-16
Posts: 73

Re: Bug in Appliances Plugin

Hi,
GLPI 9.2.2
Appliances    2.3.2

Best Regards.

Offline

#4 2018-09-18 09:11:58

yllen
GLPI-DEV
From: Sillery (51)
Registered: 2008-01-14
Posts: 14,405

Re: Bug in Appliances Plugin

I made test and can not reproduce.
I have an appliance with many items linked (computer, printer) and i add software => all items are displayed.

Have you some errors in GLPI logs? in Apache logs?


CentOS 6.5 - CentOS 7
PHP 5.6 - PHP 7 - MySQL 5.6  + APC + oOPcache
GLPI from 0.72 to dev version
Certifiée ITIL (ITV2F, ITILF, ITILOSA)

Offline

#5 2018-09-18 20:55:54

JJT
Guest
Registered: 2013-05-31
Posts: 50

Re: Bug in Appliances Plugin

Bonjour,

Lors de l'affichage de la liste "Applicatifs", colonne "Elément(s) associé(s)": confirmation du bug [APPLIANCES INVENTORY 2.3.3] [GLPI 9.2.4].

Exemple:
     Soit l'applicatif < APPLIC-01 > avec les éléments rattachés suivants:
                         Ordinateur          ORDI-01
                         Ordinateur          ORDI-02       
                         Matériel réseau    SWITCH-01       
                         Matériel réseau    SWITCH-02

    l'affichage de la liste "Applicatifs", colonne "Elément(s) associé(s)" ne comportera que:
            Matériel réseau - SWITCH-01
            Matériel réseau - SWITCH-02
        ne seront pas affichés:
            Ordinateur - ORDI-01
            Ordinateur - ORDI-02

    alors que l'affichage devrait être:
            Ordinateur - ORDI-01
            Ordinateur - ORDI-02
            Matériel réseau - SWITCH-01
            Matériel réseau - SWITCH-02

*** CentOS 6.9 - PHP 5.6.37 - Apache 2.2.15 - GLPI 9.2.4 - Firefox 62.0

Last edited by JJT (2018-09-18 20:59:45)

Offline

#6 2018-10-03 13:47:34

ec2311
Guest
Registered: 2016-04-07
Posts: 34

Re: Bug in Appliances Plugin

Offline

#7 2018-10-12 09:15:34

yllen
GLPI-DEV
From: Sillery (51)
Registered: 2008-01-14
Posts: 14,405

Re: Bug in Appliances Plugin

OK i understand: bug is in search engine not in associated items tab.
Corrected: https://forge.glpi-project.org/issues/5570


CentOS 6.5 - CentOS 7
PHP 5.6 - PHP 7 - MySQL 5.6  + APC + oOPcache
GLPI from 0.72 to dev version
Certifiée ITIL (ITV2F, ITILF, ITILOSA)

Offline

Board footer

Powered by FluxBB