You are not logged in.

Announcement

 Téléchargez la dernière version stable de GLPI      -     Et vous, que pouvez vous faire pour le projet GLPI ? :  Contribuer
 Download last stable version of GLPI                      -     What can you do for GLPI ? :  Contribute

#1 2014-06-11 15:23:05

davecool2010
Guest
Registered: 2012-12-01
Posts: 14

Adding a new ethernet port has a default IP

Hi Folks,
Iam using GLPI 0.84.5. Since the update from GLPI 0.83 there is always a default IP, when Iam adding a new ethernet port. How can I remove the default IP?

Many thanks in advance!

Best regards
David

Offline

#2 2014-06-13 10:08:17

davecool2010
Guest
Registered: 2012-12-01
Posts: 14

Re: Adding a new ethernet port has a default IP

Somebody a idea?

If you need some more informations or pictures, then jusk ask.

Offline

#3 2014-06-13 10:53:20

marijan.nedic
Guest
From: Croatia
Registered: 2014-03-14
Posts: 33

Re: Adding a new ethernet port has a default IP

Where is that IP?

Is it possible that IP is added as auto fill function from your browser?


----
GLPI 0.84.5
FusionInvetory 0.84+2.1
XAMPP on Win7

Offline

#4 2014-06-13 13:16:49

davecool2010
Guest
Registered: 2012-12-01
Posts: 14

Re: Adding a new ethernet port has a default IP

Hi marijan.nedic,
I have tested it on different browser and got always the same result.

Here a picture session of the problem:
ximg.php?fid=45698922

Deleting the default IP and saving or just saving the default IP always get the message like in step 3 shown.

Offline

#5 2014-06-17 16:05:14

davecool2010
Guest
Registered: 2012-12-01
Posts: 14

Re: Adding a new ethernet port has a default IP

Somebody a idea?

Is it just a configuration thing or a bug?

Last edited by davecool2010 (2014-06-17 16:07:07)

Offline

Board footer

Powered by FluxBB