You are not logged in.

Announcement

 Téléchargez la dernière version stable de GLPI      -     Et vous, que pouvez vous faire pour le projet GLPI ? :  Contribuer
 Download last stable version of GLPI                      -     What can you do for GLPI ? :  Contribute

#1 2014-06-16 00:53:31

stoatwblr
Guest
Registered: 2014-04-13
Posts: 112

GLPI 0.84.51 & plugin Positions/Cartography don't show map.

This has been reported in the past on 0.83 but seemed to correct itself after a few days for that user. (http://www.glpi-project.org/forum/viewt … action=new)

I am seeing the exact same symptoms

The uploaded image displayed ok in locations documentation view.

GLPI won't use it in the map under  plugin/cartography/{area}  "See the Map".

The uploaded image only appears when "Add sub-area" is selected.

Adding sub areas and stepping back to the main view, the image is still blank, but the label tags for the added area are all jammed up in the top left hand corner of the screen - and the X/Y coordinates are all negative numbers.

I think this is an origin point issue, but how do I specify the origin point of the master entity? Clicking on "change the coordinates" does nothing.

Offline

#2 2014-07-10 01:20:09

stoatwblr
Guest
Registered: 2014-04-13
Posts: 112

Re: GLPI 0.84.51 & plugin Positions/Cartography don't show map.

*bump*

Anybody? I'm still seeing this in 0.84.6 and I would like to try and solve it.

Offline

#3 2014-07-11 02:08:40

stoatwblr
Guest
Registered: 2014-04-13
Posts: 112

Re: GLPI 0.84.51 & plugin Positions/Cartography don't show map.

Ok, I have a "kind of" solution - but it's a bug in positions.

The map image _only_ displays if the URL you are accessing glpi with exactly matches http://{server}/glpi/front/config.form.php - general setup tab - "URL of the application"

IE: if that is http://foobar.example.org/glpi

Then : accessing http://foobar.example.org/glpi/plugins/ … nt/map.php works properly

http://foobar/glpi/plugins/positions/front/map.php DOES NOT work
http://localhost/glpi/plugins/postions/front/map.php DOES NOT work
http://192.168.0.1/glpi/plugins/positions/front/map.php DOES NOT work

This is frustrating, as I'm using a ssh tunnel to access the server a lot of the time and it's http://localhost:90000/glpi for me, whilst it's the full or shortened URL for people inside the workplace.

I believe it is a bug which should be fixed.

Offline

#4 2014-07-11 02:09:07

stoatwblr
Guest
Registered: 2014-04-13
Posts: 112

Re: GLPI 0.84.51 & plugin Positions/Cartography don't show map.

(This is the same in 4.0.1 as in the released 4.0.0 version)

Offline

#5 2018-03-26 18:08:08

Megachip
Guest
Registered: 2014-05-02
Posts: 86

Re: GLPI 0.84.51 & plugin Positions/Cartography don't show map.

Anything new on it?

Also not seeing the image (except when creating sub entities)

Offline

Board footer

Powered by FluxBB