You are not logged in.

Announcement

 Téléchargez la dernière version stable de GLPI      -     Et vous, que pouvez vous faire pour le projet GLPI ? :  Contribuer
 Download last stable version of GLPI                      -     What can you do for GLPI ? :  Contribute

#1 2018-02-05 05:10:09

rezhakana
Guest
Registered: 2018-01-22
Posts: 5

How to configuration SLA with Automatic Action

Im using the latest glpi version 9.2.1 ..
I try add config on SLA but sla ticket not auto Run on Automatic action menu..

How step by step i must config for SLA / automatic action is running well .. ?????
Help me please

Offline

#2 2018-02-06 17:49:45

eulogy
Guest
Registered: 2013-10-11
Posts: 112

Re: How to configuration SLA with Automatic Action

Can you explain what do you intend by using SLA?

Offline

#3 2018-02-06 22:06:30

kurasul
Guest
Registered: 2017-12-20
Posts: 151

Re: How to configuration SLA with Automatic Action

hi rezhakana
if you're speaking about the cron for autorefreshing the SLA like the collector of mail.
it s the same way
go to automatic action ==> SLA configuration ==> chose cli for the action==>save
after that just need to ask the cron server to refresh every x min or like you want
regards


Kurasul // IT Manager  ============  https://discord.gg/qgDXNwS
OS + plugins: Ubuntu 16.04 // GLPI 9.2.1 // Php 7.0 // Sql + phpmyadmin // LDAP //
Fusion Inventory 9.2+1.0 //Cartographie 4.4.0 // Dashboard 1.4.0 // Gestion de baies 1.8.0 // Comptes 2.3.0 // Impression PDF
Imports fabricants 2.0.0 // Liste des taches 1.2.0 // Plus de rapports 1.4.0 // Arrêté du parc 2.4.0

Offline

#4 2018-02-08 09:52:54

rezhakana
Guest
Registered: 2018-01-22
Posts: 5

Re: How to configuration SLA with Automatic Action

@Eulogy
i create one profile in SLA config .. first for SLA Time to own with max time = 30miin, and escalation level 1 execution time = +10min ..
Second SLA for time to resolve with max time = 60min, and escalation level 1 execution time = +10min ..

is there an error in this configuration ?

Offline

#5 2018-02-08 10:11:06

rezhakana
Guest
Registered: 2018-01-22
Posts: 5

Re: How to configuration SLA with Automatic Action

@Kurasul
I done try change mode to CLI but not automatic run, even, the next run stuck and not notify on queue process...
Why ??

Offline

Board footer

Powered by FluxBB